לאגר עם שמרי לאגר יתן תוצאה נאמנה למקור.
תוסס יותר זמן מאייל - חודש בטמפ' של 10 מעצ
ובשל כך צריך מקרר מיוחד לבירה.
מתכון :
1.5 קג רכז בהיר
2.5 קג לתת פילסנר
15 גרם כשות פרלה שעה
30 גרם כשות סאאז חצי שעה
15 גרם כשות סאאז 10 דק אחרונות
שמרי לאגר 34/70 שני חבילות
דגשים למתכון:
מתחילים את הבישול עם 10 ליטר של מים . מבשלים את הגרעינים בטמפ' של
62 מעצ כחצי שעה. לאחר מכן מוציאים את שק הגרעינים , מרתיחים את
התירוש , מוסיפים את הרכז ולאחר ההמסה מוסיפים את הכשות שבמתכון
לפי הזמנים המצויינים.
התחלת תסיסה בחדר ממוזג וקריר , כאשר מתחילה פעילות בנשם יש להעביר את המיכל למקרר בטמפ' של 10 מעלות צלזיוס לתסיסה של חודש.
להורדת המתכון לחץ כאן