1. קטלוג מוצרים
  2. /
  3. מתכונים
  4. /
  5. מתכוני הבית

לאגר - תוסס במקרר

המתכון מסופק עם אבקה במקום רכז לאגר - תוסס במקרר



לאגר עם שמרי לאגר יתן תוצאה נאמנה למקור.

תוסס יותר זמן מאייל - חודש בטמפ' של 10 מעצ

ובשל כך צריך מקרר מיוחד לבירה.


מתכון :

1.5 קג רכז בהיר

2.5 קג לתת פילסנר

15 גרם כשות פרלה שעה

30 גרם כשות סאאז חצי שעה

15 גרם כשות סאאז 10 דק אחרונות

שמרי לאגר 34/70 שני חבילות


דגשים למתכון:

מתחילים את הבישול עם 10 ליטר של מים . מבשלים את הגרעינים בטמפ' של
62 מעצ כחצי שעה
. לאחר מכן מוציאים את שק הגרעינים ,  מרתיחים את

התירוש , מוסיפים את הרכז ולאחר ההמסה מוסיפים את הכשות שבמתכון
לפי הזמנים המצויינים.




התחלת תסיסה בחדר ממוזג וקריר , כאשר מתחילה פעילות בנשם יש להעביר את המיכל למקרר בטמפ' של 10 מעלות צלזיוס לתסיסה של חודש.


להורדת המתכון לחץ כאן

מחיר: 203
הוסף לסל
לא נמצאו תוצאות
טואול - בניית אתרים