בירה עושים מלתת שעורה , צבע הבירה , הטעם שלה , אם הוא מתוק , כבד או קל והרבה מן הארומה שלה מגיע מחומר הגלם המשמש להכנתה : גרעיני לתת שעורה.


לתת שעורה מכיל עמילנים ואנזימים ומשמש כבסיס הסוכרי אותו ינצלו השמרים להפקת אלכוהול. שעורה היא הדגן הנבחר להכנת בירה מכמה סיבות: קליפת השעורה מגינה על הנבט ומשמשת כמיטת סינון בתהליך היצור, קל להתסיס שעורה לעומת קטניות או גרעינים אחרים וכמובן בעיקר בשל טעמה הבשרני הנעלה על כל גרעין אחר.

מספר המוצרים בסל : 0
  1. קטלוג מוצרים
  2. /
  3. חומרים
  4. /
  5. לתת
לתת פילסנר שק

לתת פילסנר שק

מחיר: 180
לתת פילסנר

לתת פילסנר

מחיר: 0.80
לתת פייל אייל

לתת פייל אייל

מחיר: 0.80
לתת מאריס אוטר

לתת מאריס אוטר

מחיר: 0.80
לתת ויינה

לתת ויינה

מחיר: 0.80
לתת מיוניך

לתת מיוניך

מחיר: 0.80
לתת חיטה

לתת חיטה

מחיר: 0.80
חיטה טוריפייד

חיטה טוריפייד

מחיר: 0.80
לתת דקסטרין

לתת דקסטרין

מחיר: 1
לתת ארומטיק

לתת ארומטיק

מחיר: 1
לתת אמבר

לתת אמבר

מחיר: 1
לתת שוקולד

לתת שוקולד

מחיר: 1.20
לתת שחור

לתת שחור

מחיר: 1.20
שעורה קלויה

שעורה קלויה

מחיר: 1.20
לתת מעושן

לתת מעושן

מחיר: 1.20
פתיתי חיטה

פתיתי חיטה

מחיר: 0.80
פתיתי כוסמין

פתיתי כוסמין

מחיר: 0.80
שיפון

שיפון

מחיר: 0.80
טואול - בניית אתרים