מערכת סיר בתוף סיר לבישול מגרעינים בלבד – RUBIBREW
מערכת חשמלית לבישול בירה מגרעינים בלבד. שבה סיר פנימי המחזיק את הגרעינים וסיר חיצוני שמכיל את התירוש ומחמם אותו. נקרא גם SINGLE VESSEL BREWING . אופן העבודה עם הגרעינים הוא שימוש במשאבה המוזנת בכבידה מתחתית הסיר ומסחררת את התירוש לחלק העליון שלו.
המערכת נבנתה לאט לאט , כל פעם שיפור אחד , עד שהגענו לעיצוב הנוכחי. בדגם החדש של המבשלת החשמלית יש שינויים ושיפורים רבים , קיימת רמת גימור גבוהה למערכת. העיצוב של שני הסירים נעשה במקום אחד במפעל , לכן ישנה התאמה מלאה בין הסירים ואפשר לתפעל בנוחות.
המערכת לבישול בירה סיר בתוך סיר עושה שימוש בסיר פנימי בנפח 40 ליטר שבתחתית שלו יש FALSE BOTTOM מובנה . הסיר הוא בעצם מסננת גדולה שמחזיקה את הגרעינים בזמן שאנו שוטפים אותם במהלך המאש. אפשר ממש להחזיק את הצינור שיוצא מהמשאבה כמו צינור גינה ולהשקות את הגרעינים להבטיח שלא ישארו נקודות יבשות.
מערכת הבישול היא עצמאית , תהליך הבישול מתבצע בסיר אחד , בתהליך נוח. בשלבי הבישול נצטרך להרים את הסיר כדי לאפשר לו לטפטף ולתירוש לטפטף , לסיר הפנימי רגליות בולטות כך שבקלות אפשר להרים , לעשות חצי סיבוב ולתלות את הסיר הפנימי על הקרסים. פיתרון נוח ואלגנטי לריקון התירוש והפרדת הגרעינים.
המערכת מאפשרת לסחרר את התירוש תוך כדי שטיפת הגרעינים , דבר שמשפר את יכולת המיצוי של המערכת במידה משמעותית. למרות שבמערכת ניתן לבשל על כירת גז , היא מתוכננת כמבשלה חשמלית הבישול החשמלי הוא שיא המודרניות. אמרת בישול בחשמל אמרת נוחות , רק ללחוץ על כפתור והסיר מתחמם , רק לתקתק את הטמפ' הרצויה שבה מוסיפים את הגרעינים והבקר ידאג להגיע בדיוק לטמפ' הזו , ויפסיק לחמם ויחכה לנו להוספת הגרעינים במקום שנחכה לו. חוץ מנוחות חימום חשמלי גם מדויק יותר , ומאפשר להגיע לטמפ' הרצויה בדיוק רב יותר בהשוואה מכל שיטה אחרת. בקר הPID תפקידו להגיע לטמפ' הרצויה ולא לעבור אותה. המשאבה אחראית לפיזור חום אחיד בסיר ומערבבת במקומנו את התירוש.
המערכת כוללת:
סיר 60 ליטר או 80 ליטר חיצוני עם קרסים , שנתות , מדיד עמודת מים חיצוני, חיבור מהיר לגוף חימום
סיר 60 ליטר פנימי עם תחתית רשת מובנית
ברז ריקון
גוף חימום 3.5 קילוואט תוצרת סין סט להרכבה
צ'ילר
משאבה + ברז
צנרת סיליקון
זוג חיבורים מהירים
ידיות סיליקון
בקר PID