בירה עושים מלתת שעורה , צבע הבירה , הטעם שלה , אם הוא מתוק , כבד או קל והרבה מן הארומה שלה מגיע מחומר הגלם המשמש להכנתה : גרעיני לתת שעורה.


לתת שעורה מכיל עמילנים ואנזימים ומשמש כבסיס הסוכרי אותו ינצלו השמרים להפקת אלכוהול. שעורה היא הדגן הנבחר להכנת בירה מכמה סיבות: קליפת השעורה מגינה על הנבט ומשמשת כמיטת סינון בתהליך היצור, קל להתסיס שעורה לעומת קטניות או גרעינים אחרים וכמובן בעיקר בשל טעמה הבשרני הנעלה על כל גרעין אחר.


גרעינים המסופקים בהזמנות מגיעים טחונים ! כל גרעין יטחן בנפרד

שקים אינם נטחנים ומסופקים שהם סגורים!

אם אינכם מעונינים בטחינה ניתן לציין זאת בסעיף הערות בהזמנה!

אם אתם מזמינים סוגים שונים של גרעינים בכמויות קטנות והכל הולך למתכון אחד, חסכו לנו עבודה ורשמו בהערות שניתן לערבב.

מספר המוצרים בסל : 0
  1. קטלוג מוצרים
  2. חומרים
  3. /
  4. לתת
logo בניית אתרים