
בירה עושים מלתת שעורה , צבע הבירה , הטעם שלה , אם הוא מתוק , משופע בטעמים או קליל והרבה מן הארומה שלה מגיע מחומר הגלם המשמש להכנתה : גרעיני לתת שעורה.
לתת שעורה מכיל עמילנים ואנזימים ומשמש כבסיס הסוכרי אותו ינצלו השמרים להפקת אלכוהול. שעורה היא הדגן הנבחר להכנת בירה מכמה סיבות: קליפת השעורה מגינה על הנבט ומשמשת כמיטת סינון בתהליך היצור, קל להתסיס שעורה לעומת קטניות או גרעינים אחרים וכמובן בעיקר בשל טעמה הבשרני הנעלה על כל גרעין אחר.
בדרך כלל רוב הלקוחות מעוניינים לקבל גרעינים טחונים , אך לא תמיד
לכן הוספנו אפשרות בחירה לכל סוג לתת אם רוצים טחון או לא
שקים אינם נטחנים ומסופקים שהם סגורים!
אם אתם מזמינים סוגים שונים של גרעינים בכמויות קטנות והכל הולך למתכון אחד, חסכו לנו עבודה ורשמו בהערות שניתן לערבב.
מספר המוצרים בסל : 0
0